oncedirectioneralwaysdirectioner

Detta är min ff hoppas att ni tycket att den är bra xoxo Nicoline :D<3

laugh out loud, becouse It´s useful. Del 1

Kategori: Allmänt

- Jag är en super glad tjej idag. Roppade jag högt igenom hela min lägenhet. Imed att jag bor själv så svarade ingen. Jag är en tjej på 20 år som alltid är glad, frisk och när jag har bestämmt mig för någonting så fullför jag det till 100 %. Jag bor i en liten lägenhet i London. Min bästa kompis Mathilda. Hon och jag har varit bästakompisar sens dagis. Vi spelar i ett band tillsammans med 2 andra tjejer också. Eller vi gjorde dte innan. Vår kontakt bröts så ingen har träffats sens dess utan det är bara jag och Mathilda som har kontakt. Men ett par månder efter började vi att spela fotboll. Vi har spelat i 4 år nu. Hon spelar anfallare och jag spelar höger mittfältare. Vi tycker själva att vi är super grymma. Vi gör allt tillsammans. Utan henne var jag ingenting. Och det hade jag bestämmt mig för att vissa henne. Min mamma dog av cancer för 8 år sedan och min pappa kunde inte leva utan henne så han begik självmord. Jag var bara 12 år gammal och kunde inte klara mig själv så jag fick en styvmamma. Jag bode hos henne tills jag blev 18 år var jag flyttade in till London. Innan så bode jag i ett svart hus lite utan för London. Jag trivs mycket bätrre här vilket är bra. Nu bor jag i en vit och liten lägenhet i mitten av London. Detta höghuset är inte som alla andra höghus. Uppe på taket har dom fixat så att man kan sitta där, ha fest eller bara njuta av utsikten. När man stod där uppe kunde man se bort till London Eye. Här uppe har jag tilbringat många kvällar ensam och med Mathilda.
Jag steg upp ur sängen och gick fram till gaderoben. Jag tag av mig min t-shrirt som jag har sovit i och tog på min rena underkläder. Jag drog ut ett vit linne med texten " Be My Friend? "och tog på mig ett par ljusa byxor. Sen gick jag fram till speglen och beundrade mitt outfit. Jag gick ut på toaletten och droh ett par drag med mascaran på ögonfransarna. Jag tog nästan aldrig på mig smink men idag var en speciell dag. Idag skulle vi nämligen ha en speciell tjej dag. Det innebär att man inte ska göra något vättigt utan sola, bada, äta glass och bara njuta av varandras närvaro. Dessa dagarna hade vi ofta på sommaren.Så det blev lite mascara och ett tunt lager läppglans. När jag var klar tog jag på mig min favorit ring med en fyrkläver på och ett par silvriga armband. Den ringen var det sista jag hade ifrån min mamma och den betöd allt för mig. Gick in på rummet och tog min mobil och började lugnt att gå ut till köket. Tydligen hade min mobil varit avstängd så jag satte på den. Jag la ner mobilen på köksbordet och tog fram en skål och en sked och tog ut mjölken ur kylen och flingorna ur skåpet. Jag hällde upp mjölk och flingor och tog tag i mobilen och satte mig i storarummet. Jag hade precis sättit mig ner när jag kom på att jag hade lagt fjärnkontrollen på mitt rum igår. Jag sprang upp för trapporna ocg tog kontrollen och sprang ner till soffan igen. Jag satte på tv:en. Jag kollade igenom kanalerna. Inget roligt. Så jag lätt bara musik vara i bakgrunden och tog upp mobilen och ringde till Mathilda. Det gick en signal. Och det gick två signaler. Men efter tredje signalen svarade hon. Vi bestämmde oss för att hon skulle komma till mig om 5 min imed att vi nästan bor grannar. Jag åt upp mina flingor och satte talriken i diskmaskinen. Sen städade jag lite undan och sen ringde det på dörren. Jag skyndade mig till dörren och öppnade.
- Hey, sötnos är du beredd på en dag utan killar? Och bara tjejsnack till MAX? det sista ordet sa hon eller nästan skrek hon ut högt.
- Självklart jag är men där är bara ett problem. Svarade jag. Hon kollade på mig med en orolig blick.
_______________________________________________________________________________________________
Första delen av min ff. Vad tycks? 2 kommentaror till del 2 :) <3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: